Splošno

Kako naj preprečimo izpadanje las?

Kako se spopadamo s prekomernim izpadanjem las?

Ključ do naravno sijoče in večno mladostne kože je znan!

Serum je osnova vsake kvalitetne negovalne rutine. Čiščenje in vsa dodatna nega sta, seveda, pomembna, o tem ni dvoma, a v kolikor iščete pot do zdravega sijaja na koži, potem svetujemo, da nekaj pozornosti namenite izboru koncentriranega seruma z aktivnimi sestavinami, ki bodo vašo kožo poživile in jo “dvignile” kot nekakšen botoks.

Brezskrbno potovanje: nega kože z kozmetika moja si

Na blogu JustAjda si lahko preberete prve vtise Ajde, ki je s seboj na potovanje vzela negovalno kozmetiko Supermood in Idun Minerals. Kakšni so njeni vtisi, komu izdelke priporoča si poglejte v slikah in zapisih. 

Skrb za suho kožo

Z lepoto zimskega časa pozabljamo, da je zrak izredno suh, ogrevanje prostorov pa ga še dodatno izsuši, kar se izredno pozna na našem telesu. Če pomečkamo prste in slišimo šelestenje grobega papirja, potem je to znak, da koža potrebuje vlago.  Izsušena in napeta koža na obrazu, krhki in lomljivi nohti, naelektreni lasje – vse to lahko rešimo s pravilno nego

Pasti neoriginalne kozmetike

Ponarejeni izdelki našemu zdravju predstavljajo veliko nevarnost, saj v procesu proizvodnje nimajo kontrolirane kakovosti in preverjenih ter testiranih sestavin. Analize v preteklosti so pokazale, da tovrstni izdelki vsebujejo mnogo sestavin, ki so v kozmetiki celo prepovedane.

Vodič za izbiro pravega makeup čopiča

V sodobnem času smo priča vrsti ličil, ki jih vsakodnevno nanašamo na obraz. Še pred časom smo večino teh ličil na obraz nanašali s pomočjo blazinic na prstih, danes pa bi marsikdo tako početje obsodil kot greh. 

Ob prvem nakupovanju čopičev običajno zmedeno stojimo pred policami in si jih ogledujemo. Pa pravzaprav vemo kaj gledamo? S čim naj primerjamo? Na kaj naj bomo pozorni.

KOKOS – sodobni biser

O kokosovem olju se je že veliko govorilo in pisalo, a kljub vsem napisanim informacijam smo ljudje še vedno včasih skeptični. Kakšni so njegovi zdravilni učinki? Kdaj in kako ga lahko uporabljamo? Katero kokosovo olje je resnično kakovostno? Na vsa ta vprašanja bomo podali odgovore in enkrat za vselej prepričali tudi tiste najbolj dvomljive.