NEGA TELESA  Izdelkov v kategoriji: 8

 • -50%
  18,00 € -50% 9,00 €

  Odkrijte orientalsko harmonijo z odišavljenim losjonom za telo Traditionnelles Vanilles. Vanilija z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu.  Odišavljen losjon za telo je zasnovan na naravnih esencah vanilje, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes. Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

  Znižano!
 • -50%
  18,00 € -50% 9,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega losjona za telo Souvenirs d'enfance. Losjon predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka. Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

  Znižano!
 • -50%
  18,00 € -50% 9,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj odišavljenega in hranljivega losjona za telo Carnet de voyage. V sebi skriva sladek vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj.  Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

  Znižano!
 • -50%
  18,00 € -50% 9,00 €

  V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički hranljivega losjona za telo Le verger (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami skrivnostne vanilije.    Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

  Znižano!
 • -50%
  18,00 € -50% 9,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v moškem losjonu za telo Collection Oud. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!   Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

  Znižano!
 • -50%
  69,00 € -50% 34,50 €

  Naravni vlažilni tonik za telo Moisturiser for the Body je fantastična mešanica olja goji jagod in čebeljega voska, ki kožo navlažita in ji nudita razkošje dišav. Vlažilni tonik pomiri razdraženo kožo in jo naredi svilnato, nežna aroma sandalovine jo prijetno odišavi. Priporočamo vsakodnevno uporabo.

  Znižano!
 • -50%
  20,00 € -50% 10,00 €

  Raziščite lahko orientalsko suho olje Vanille de la Réunion. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu. Mešanica naravnih esenc vanilje predstavlja sladko in okusno kombinacijo, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes. Je regresivna in čutna, ki ponuja ženstvenost in mehkobo.

 • -50%
  20,00 € -50% 10,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj suhega olja Monoi Vanilla .Se spomnite občutka ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov