Urejanje reklamacij

V primeru, da z naročenimi izdelki niste zadovoljni, imate po prejemu blaga na voljo 14 dni časa, da pisno odstopite od pogodbe. Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo na daljavo, imajo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v štirinajstih dneh na kontaktni naslov ponudnika sporočijo, da odstopajo od pogodbe, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Rok za vračilo začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 30 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Stroške vračila krije kupec.

V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Če so izdelki poškodovani, rabljeni, umazani, brez originalne embalaže ali pa je ta poškodovana, si ponudnik pridržuje pravico, da vračilo zavrne ali pa zaračuna ustrezno odškodnino. Tudi sicer mora biti prejeto blago vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa.

Kupnino za vrnjene artikle vam bomo najkasneje v 30 dneh po prejetem vračilu izdelka, nakazali na vaš transakcijski račun ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Svetujemo, da pred vračilom blago ustrezno zavarujete v primerni embalaži za pošiljanje.

Naslov za vračilo izdelkov je Krelagen d.o.o., Prvomajska 7, 5000 Nova Gorica

KUPEC NIMA PRAVICE DO ODSTOPA OD POGODBE IN VRAČILA IZDELKOV V PRIMERU:

- kozmetike in dišav, če je kupec že odstranil embalažo in jih odpečatil;
- uporabe izdelka, saj v tem primeru izdelki niso primerni za vračilo (npr. imajo vidne znake uporabe);
- izdelkov, ki so bili izdelani po željah in navodilih uporabnika;
- izdelkov, katerim je že potekel rok uporabe;
- izdelkov, ki so poškodovani ali v spremenjeni količini.

Glede na to, da na spletni strani www.kozmetika-moja.si občasno ob nakupu podarimo tudi raznovrstna darila, se le ta, v primeru vračila prvotno kupljenega izdelka smatrajo kot komplet in jih je ob vračilu izdelka potrebno priložiti poleg v nepoškodovanem in neuporabljenem stanju. Prav tako darila, ki jih kupec prejme brezplačno ob nakupu, ne menjamo in ne vračamo vrednosti takšnega izdelka.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na razpolago na telefonski številki 031 558 410 ali preko elektronske pošte info@kozmetika-moja.si