TRDA IN TEKOČA MILA Izdelkov v kategoriji: 9

 • 7,00 €

  Raziščite lahko orientalsko odišavljeno milo Vanille de la reunion. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu.

  Dodaj v košarico
 • 7,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega odišavljenega mila Musk Blank.Dišava Musk Blank predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

  Dodaj v košarico
 • 7,00 €

  Raziščite lahko orientalsko odišavljeno trdo milo Traditionnelles Vanilles. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu.

  Dodaj v košarico
 • 7,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj ročno izdelanega trdega mila Carnet de Voyage.Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v trdem milu! Z odišavljenim milom Carnet de Voyage vam ponujamo sončno, cvetlično uživanje. Ta skrivnostna aroma tahitijske rože je...

 • 7,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega odišavljenega mila Souvenirs d'Enfance.Dišava Souvenirs d'Enfance predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

 • 7,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v tradicionalno moškem vonju trdega mila Oud Collection. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!  

 • 13,95 €

  Milo A+R v sebi skriva eksotično mešanico cedre, brina, ciprese in bergamota, kar prinaša edinstveno dišavo, ki nas je navdihnila ob sprehodu po gozdu Aucklanda. Ob uporabi mila bo naša koža čista in mehka in bo mamljivo dišala. 

 • 32,00 €

  YLF gel za tuširanje je bogat z arganovim oljem, novozelandskim poprom, zelenim čajem, vitaminom E in kawakawo. Predstavlja vsestranski gel, ki je primeren za celotno telo: umije telo in lase, lahko pa ga uporabimo tudi kot podlago za britje. Po uporabi kožo neguje in je ne izsuši. 

 • 13,95 €

  Milo Shearers je izdelano iz naravne osnove, obogatene z glicerinom, ki naredi milo izredno nežno do naše kože. Makova zrna pomagajo pri nežnem pilingu ter ustvarjajo masažo, s katero kožo temeljito očistimo nečistoč in odstranimo odmrle celice. Milo Shearers je okolju prijazno, nežno do naše kože in ima prijeten vonj. 

Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov