LES SENTEURS GOURMANDES  - VANILLE MONOÏ 100 ml

VANILLE MONOÏ 100 ml LES SENTEURS GOURMANDES

Zapri
Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj Monoi Vanilla Eau de Parfum. Se spomnite občutka, ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

35,00 €

Z DDV
Količina

Izdelek je na zalogi

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Available payment options

Vaše naročilo lahko plačate na veliko različnih načinov. Od plačila po povzetju, bančnega nakazila, plačila s kreditno kartico do plačila z vašim PayPal računom.

Z dišavo Monoi Vanilla Eau de Parfum vam ponujamo sončno, cvetlično uživanje. Ta skrivnostna aroma tahitijske rože je prepletena s sladkostjo vanilije, ki v nas prebuja željo po raziskovanju, počitnikovanju, dopustu in sproščenosti.

Tahitijski cvet, sveti cvet, ki predstavlja Monoi dišavo, vas vabi v sanje in njihovo čutnost. Bolj kot uporabljamo njeno sveto ime, bolj nas vabi v svoj zasanjan in čaroben svet oddaljenih in skritih lepot peščenih plaž in sonca.

Parfum vsebuje kar 85% naravnih sestavin.

Les Senteurs Gourmandes izbira visokokakovostne čiste sestavine narave, kombinirane s 100% naravnim alkoholom kar omogoča dišavo brez falatov.
Ker so predani tradicij, je potrebna 21 dnevna maceracija, ki zagotavlja uravnovešeno kombinacijo dišav. Postopek omogoča nežnost prepletanja vseh sestavin. Posebna skrb je namenjena tudi fazi ohlajanja ter filtraciji, ki določata stabilnost in skladnost dišav v daljšem časovnem obdobju.


SESTAVINE: ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, EUGENOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, CINNAMYL ALCOHOL, CI 60730, CITRAL, CI 42090

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

VANILLE MONOÏ 100 ml LES SENTEURS GOURMANDES

Sestavine

Naše mnenje o izdelku VANILLE MONOÏ 100 ml LES SENTEURS GOURMANDES