LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST Oud Collection 200 ML

BODY MIST Oud Collection 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Zapri
Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v dišavi Oud Collection Body Mist. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!

15,00 €

Z DDV
Količina

Izdelek je na zalogi

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Available payment options

Vaše naročilo lahko plačate na veliko različnih načinov. Od plačila po povzetju, bančnega nakazila, plačila s kreditno kartico do plačila z vašim PayPal računom.

Kombinacija vonjev predstavlja eleganco, ki nas popelje v močan objem varnega zavetja, topline in šarma. Intenzivna dišava Oud Collection Body Mist je opojna, globoka in očarljiva, zato bo pritegnila moške ljubitelje unikatnosti.

Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.

Koncentracija dišave je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.

Oud Collection Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

BODY MIST Oud Collection 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Sestavine