Osvežilec doma - z dišečimi paličicami Virginia Rose - ACCA KAPPA Povečaj

Refill za osvežilca doma Virginia Rose - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 4 točke zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 4 točke zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,20 €.


85 3454 R

Dodatna količina dišave za dom Virginia Rose  bo v vaš dom prinesel cvetlični vonj najboljših olj maroške in turške vrtnice ter s kanček sveže limone.

Tekočina je namenjena za ponovno polnjenje stekleničke z paličicami. 

Več informacij

49,00 € z DDV

Na seznam želja

Na zalogi

Sproščanje dišave: 6 - 7 tednov

Vsebina: 500 ml

OPOMBA UREDNIKA: Če bi želeli, da dišeča tekočina dlje časa traja in se ne porablja tako hitro, namesto 6-10 paličic, v stekleničko postavite samo 1-2 paličici. Ne samo, da bo tekočina počasneje hlapela, temveč bo oddajala milejši in nežnejši vonj. 


Navodila za uporabo: Po odprtju zamaška potopite paličice v stekleničko in počakajte, da vpijejo dišečo tekočino, ki bo odišavila prostor. Enkrat tedensko obrnite paličice.

Posebna opozorila: Vsebina je vnetljiva. Lahko sproži alergijske reakcije. Shranite embalažo. Če potrebujete zdravniško pomoč, jim pokažite embalažo ali etiketo. Posode nikoli ne uporabljajte brez podstavka. Stekleničke ne postavljajte na lakirane, sijoče površine, plastiko ali usnje. Ne približujte je vročim površinam, iskram, odprtim plamenom in drugim virom vžiga. Aromatičnih palčk nikoli ne prižigajte. Hranite zunaj dosega otrok in živali. Če bi se olje razlilo, ga takoj pobrišite. Vsebina ni primerna za uživanje; če bi vsebino kljub temu po pomoti zaužili, se takoj obrnite na zdravnika. Ogibajte se stika z očmi in kožo. Po uporabi si umijte roke. Izdelek uporabljajte samo za predviden namen uporabe. Vsebuje dišeča olja.


SESTAVINE: Alcohol Denat, Aqua (water), Parfum (Fragrance), Citronellol, Geraniol, Limonene, Eugenol, Citral, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Farnesol, Linalool.

Proizvedeno v Italiji
Proizvajalec: H. KRÜLL & Co. S.P.A,Viale Luzzatti Nr 21, Treviso, Italija

ZGODOVINA ACCA KAPPA

Zgodba prestižne svetovno priznane blagovne znamke Acca Kappa se je začela v družinskem podjetju daljnega leta 1869 in od tedaj uspešno nadaljujejo svojo zgodbo. Že od samega začetka delujejo v isti zgradbi v središču Trbiža v Italiji, kjer ročno izdelujejo profesionalne izdelke in krtače za lase, krtače za čevlje in oblačila, krtače in čopiče za brke in brado ter profesionalne čopiče za ličenje. Njihov bogat asortiment predstavljajo izdelki vrhunske kakovosti za dom, nego telesa in dobro počutje.

Privoščite si košček luksuzne Italije, odišavite vaš dom s spomini na italijanski dopust, ujemite božanske dišave s cvetličnih vrtov in odmev smeha prijaznih ljudi.

Objemite svet z Acca Kappa.

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: