Odišavljeni osvežilci garderobne omare Green Mandarine - ACCA KAPPA Povečaj

Odišavljeni osvežilci garderobne omare Green Mandarine - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.


3480

Mehke in nežne gumijaste krpice, ki bodo sčasoma nežno odišavile naše omare, predale in oblačila.


Krpice Green Mandarine so prepojene z najboljšimi naravnimi olji zelene mandarine in kokosa.

Primerno tudi kot darilo!  

Več informacij

23,00 € z DDV

Na seznam želja

Na zalogi

Količina: 5 kom

Navodila za uporabo: Po odprtju vsako gumijasto krpico položite ali obesite v predal oziroma v omaro in pustite dva do tri mesece, da lepo odišavi oblačila.

Posebna opozorila: Lahko sproži alergijske reakcije. Shranite embalažo. Če potrebujete zdravniško pomoč, jim pokažite embalažo ali etiketo. Hranite zunaj dosega otrok in živali. Po uporabi si umijte roke. Izdelek uporabljajte samo za predviden namen uporabe. Vsebuje dišeča olja.

SESTAVINE: Termoplastika 77%, dišave 20%, barvila 3%

Proizvedeno v Italiji
Proizvajalec: H. KRÜLL & Co. S.P.A,Viale Luzzatti Nr 21, Treviso, Italija

ZGODOVINA ACCA KAPPA

Zgodba prestižne svetovno priznane blagovne znamke Acca Kappa se je začela v družinskem podjetju daljnega leta 1869 in od tedaj uspešno nadaljujejo svojo zgodbo. Že od samega začetka delujejo v isti zgradbi v središču Trbiža v Italiji, kjer ročno izdelujejo profesionalne izdelke in krtače za lase, krtače za čevlje in oblačila, krtače in čopiče za brke in brado ter profesionalne čopiče za ličenje. Njihov bogat asortiment predstavljajo izdelki vrhunske kakovosti za dom, nego telesa in dobro počutje.

Privoščite si košček luksuzne Italije, odišavite vaš dom s spomini na italijanski dopust, ujemite božanske dišave s cvetličnih vrtov in odmev smeha prijaznih ljudi.

Objemite svet z Acca Kappa.

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: