Dišeča sveča v steklenem kozarcu, 140g White Moss Povečaj

Dišeča sveča v steklenem kozarcu, 140g Calycanthus - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 3 točke zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točke zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,90 €.


85 998

Elegantna dišeča sveča v sebi skriva sladki vonj dišečnika, ki ga tradicionalno sadijo v italijanskih domačih vrtovih.

Dišeča sveča je ujeta v visokokakovosten lakiran steklen kozarec in izdelana iz čistega parafina najboljše kakovosti, ki nima dodanih kemikalij. Stenj je iz čistega bombaža, brez dodanega najlona in svinca ter brez kemične obdelave. 

Primerno tudi kot darilo! 

Več informacij

39,00 € z DDV

Na seznam želja

Na zalogi

  • Vse esence, dodane svečam, so IFRA-, REACH- in RAL-certificirane.
  • Ne vsebujejo ftalatov, benzena, toluena in žvepla, ki so običajno del dišečih sveč.
  • Posebni postopki obdelave parafina omogočajo, da le-ta vsebuje in ohranja do 15 odstotkov visokokakovostnih esenc.

Acca Kappa izdeluje sveče po tradicionalnem italijanskem receptu. Sveča je izdelana v Trbižu v Italiji.

OPOZORILO: Goreče sveče imejte vedno pod nadzorom. Svečo postavite na podstavek, ki je odporen proti toploti. Goreče sveče ne postavljajte pred odprto okno. Med gorečimi svečami naj bo vedno vsaj 10 cm razmaka. Sveča naj gori maximalno 1 uro in 30 minut brez vmesnega ugašanja. Sveče med gorenjem ne premikajte ali prijemajte, saj se kozarec močno segreje. Počakajte, da se vosek in kozarec ohladita. Sveče ne ugašajte s pihanjem, temveč preko kozarca položite drug kozarec, s čimer postopoma zadušite ogenj. Praznega kozarca ne uporabljajte za pitje ali shranjevanje. Hranite izven dosega otrok in živali!

Dimenzija: 10x8 cm
Teža: 140 g
Čas gorenja: 15 ur

SESTAVINE: Hexyl cinnamal, Nerol, 3-Methylcyclopentadecenone, Citronellol, Methylenedioxyphenyl methylpropanal

ZGODOVINA ACCA KAPPA

Zgodba prestižne svetovno priznane blagovne znamke Acca Kappa se je začela v družinskem podjetju daljnega leta 1869 in od tedaj uspešno nadaljujejo svojo zgodbo. Že od samega začetka delujejo v isti zgradbi v središču Trbiža v Italiji, kjer ročno izdelujejo profesionalne izdelke in krtače za lase, krtače za čevlje in oblačila, krtače in čopiče za brke in brado ter profesionalne čopiče za ličenje. Njihov bogat asortiment predstavljajo izdelki vrhunske kakovosti za dom, nego telesa in dobro počutje.

V naši ponudbi lahko najdete tudi dišeče sveče v kozarcih iz stekla murano ter ostale dišave za dom, izdelane po tradicionalnih italijanskih receptih, iz domačih eteričnih olj in brez dodajanja škodljivih sestavin.


Privoščite si košček luksuzne Italije, odišavite vaš dom s spomini na italijanski dopust, ujemite božanske dišave s cvetličnih vrtov in odmev smeha prijaznih ljudi.

Objemite svet z Acca Kappa.

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: