Ostale blagovne znamke

Ados

Blagovna znamka Ados je bila ustanovljena pred več kot 30-timi leti, v svoji zbirki ponuja tako ličila za obraz kakor ureditev rok. Na Poljskem, od koder tudi izvira, je vodilno podjetje na področju proizvodnje lakov za nohte ter pripadajočih izdelkov za nego rok.

Za proizvodnjo njihovih izdelkov uporabljajo skrbno izbrane sestavine, ki ustrezajo vsem evropskim standardom. S konkurenčnimi cenami vstopajo na svetovna tržišča, ter osvajajo srca ljubiteljev mavričnih odtenkov. Z izredno aktivnim razvojnim oddelkom kupce vedno znova presenečajo ter jim ponujajo izdelke, ki se jim v nadaljevanju ne moremo odreči.

Tako poleg klasične znamke Ados v svoji ponudbi zastopajo tudi francosko linijo Art de Lautrec višje kakovosti z elegantno embalažo, s katero zadovoljijo še tako zahtevne kupce ki stremijo tako k naravnemu izgledu kakor področju profesionalnega ličenja.

Apis

Apis naturals je družinsko podjetje, ki proizvaja večnamensko kozmetiko za nego telesa. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988, ko je ustanoviteljica Krystyna Arcabowicz očarana nad kozmetiko, začela svojo blagovno znamko.

Zgodovina podjetja nas popelje v čas, ko so začeli s proizvodnjo kreme obogatene s čebeljim medom, ki tudi v današnjem času očara marsikatero uporabnico. APIS naravna kozmetika je bila na Poljskem prva, ki je svoje izdelke obogatila tudi z minerali Mrtvega morja.

Kozmetika je na voljo v dveh kategorijah – kozmetični izdelki namenjeni široki populaciji uporabnikov in kozmetična linija namenjena strokovnjakom z uporabo v kozmetičnih in SPA salonih.

Vsi izdelki so razviti v njihovih razvojnih centrih in mikrobioloških laboratorijih, kjer preverjajo lastnosti in učinkovitost izdelkov. Da je kozmetika izredno učinkovita potrjujejo testi, ki jih izvajajo izkušeni dermatologi.

Akamuti

Njihovo ime Akamuti predstavlja Afriško besedo, ki izvira iz jezika Bemba iz Zambije. Beseda prinaša dva pomena: majhno drevo in malo medicine. Iz obeh pomenov besede lahko sklepamo, da velik del Afrike povezuje drevesa z medicino oziroma zdravjem. Drevesa so tista, ki s svojimi sestavinami ob pravilni uporabi, ponujajo zdravje in zdravilne lastnosti.

Sestavine dreves so v izdelkih izrednega pomena, afriški narod enači naše zdravje z zdravjem celotnega planeta.

Vsak izdelek, ki ga proizvedejo je njihovo ročno delo od začetka pa vse do konca, brez uporabe strojev temveč zgolj z močjo njihov rok in znanjem, ki so ga prenašali iz roda v rod.

Vsak dan začnejo z zbiranjem čebeljega voska, medu, drevesnega masla, zelišč, sadja, cvetov in zlatorumenih olj. V naslednjih koraku porabljamo ter od njih prejemamo lepote narave.

Izdelki so v celoti izdelani brez konzervansov! Vse serije so izdelane v majhnih količinah, s čimer končnemu uporabniku zagotavljajo, da so izdelki sveži in imajo dolgo življenjsko dobo.

Fimella

V vsakdanu, ko so police trgovin polne različnih blagovnih znamk, je izredno težko izbrati pravo zase. Tako je poljska blagovna znamka ustvarila kozmetiko, ki temelji na naravnih sestavinah kot recimo sadnih sokovih, botaničnih in zeliščnih izvlečkih, medu, naravnih sadnih in zeliščnih oljih.

V postopku izdelave uporabljajo sodobno tehnologijo, s katero vzdržujejo izdelke nealergene, sveže in visoke kakovosti.

V njihovi ponudbi najdemo izdelke za kožo, lase in telo. Glede na težave s katerimi se soočamo pri vsakodnevni skrbi za kožo, lahko izbiramo med različnimi linijami za mladostno ali zrelejšo kožo, izsušeno ali mastno, ...

Med množico vseh izdelkov verjamemo, da boste našli tudi tistega pravega zase!