LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST Souvenirs d'Enfance 200 ML Povečaj

BODY MIST Souvenirs d'Enfance 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 točko zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko zvestobe ki se jo lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.


3450270042229

Odkrijte muškatni vonj slastne parfumske vode Body Mist Souvenirs d'Enfance.
Dišava predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

Več informacij

15,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Zgodba, ki predstavlja dišavo Souvenirs d'Enfance je mešanica belega muškata ter domačih lilij in vrtnic – vse skupaj povezano v celovito zgodbo, ki jo pripoveduje mehkoba nežnosti.

Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.


Koncentracija dišave je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.


Souvenirs d'Enfance Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

Drugi izdelki v isti kategoriji: