-40% LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST Figue Sauvage 200 ML Povečaj

BODY MIST Figue Sauvage 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Za ta izdelek ni točk zvestobe.


345027004215 1

V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički dišave Figue Sauvage Body Mist (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami ter vonjem skrivnostne vanilije.

Več informacij

9,00 € z DDV

15,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Figova dišava je bila ustvarjena v objemu prekrasnih spominov, ko so njeni ustvarjalci želeli ujeti čaroben vonj orhidej poznega popoldneva poletnega dne. To so dnevi, ki krasijo življenje močnih žensk, z izrednim okusom čutnosti.
Upočasnite hiter tempo svojega vsakdana in ujemite bogastvo velikodušne dišave, ki ostaja ujeta v igranju med cvetlicami, svežimi figami ter lesnim pridihom.

Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.

Body Mist predstavlja dopolnitev vašega Eau de Parfum. Koncentracija je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.

Vanille de la Réunion Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

SESTAVINE: ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, ALPHA ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

Drugi izdelki v isti kategoriji: