LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST MUSC BLANC  200 ML Povečaj

BODY MIST MUSC BLANC 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 točko zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko zvestobe ki se jo lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.


345027004213 7

Odkrijte muškatni vonj slastne dišave Musc Blanc  Body Misc.

Dišava Musc Blanc predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov in čistega zraka.

Več informacij

15,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Zgodba, ki predstavlja dišavo Musc Blanc je mešanica belega muškata ter domačih lilij in vrtnic – vse skupaj povezano v celovito zgodbo, ki jo pripoveduje mehkoba nežnosti.

Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.

Body Mist predstavlja dopolnitev vašega Eau de Parfum. Koncentracija je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.

Vanille de la Réunion Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

SESTAVINE: ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, ALPHA ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

Drugi izdelki v isti kategoriji: