-40% LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST ROSE SUBLIME  200 ML Povečaj

BODY MIST ROSE SUBLIME 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Za ta izdelek ni točk zvestobe.


345027004216 8

Raziščite poletno rožnato dišavo Rose  Body Mist.

Kakor divja vrtnica s svojimi veličastnimi cvetovi, dišava Rose Sublime predstavlja lepoto in eleganco. Njena nežnost nas popelje v vrtove polne vrtnic.

Več informacij

9,00 € z DDV

15,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Z dišavo Sublime Rose Body Mist pojejo hvalnico kraljevskemu vonju cvetlic, ki v sebi skriva bogato in močno dišavo medenih vrtnic, občasno tudi z nekoliko pikantnim okusom.

Les Senteurs Gourmandes Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.

Body Mist predstavlja dopolnitev vašega Eau de Parfum. Koncentracija je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.

Rose Sublime Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

SESTAVINE: ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, BUTYLPHENYL METHYL PROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

Drugi izdelki v isti kategoriji: