LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST Oud Collection 200 ML Povečaj

BODY MIST Oud Collection 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 točko zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko zvestobe ki se jo lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.


3450270042236

Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v dišavi Oud Collection Body Mist.

Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!

Več informacij

15,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Kombinacija vonjev predstavlja eleganco, ki nas popelje v močan objem varnega zavetja, topline in šarma. Intenzivna dišava Oud Collection Body Mist je opojna, globoka in očarljiva, zato bo pritegnila moške ljubitelje unikatnosti.

Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.

Koncentracija dišave je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.

Oud Collection Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

Drugi izdelki v isti kategoriji: