Solni sprej za lase "Karekare Tonic" 150ml - TRIUMPH & DISASTER

Za ta izdelek ni točk zvestobe.


TDKT150

Karekare je eksotična mešanica naravnih soli, izvlečkov esencialnih korenin in zelenega čaja.

Vsebuje vrbovec, ki preprečuje nastanek prhljaja in pomirja razdraženo lasišče, s pomočjo soli in divje pese nadzoruje izločanje naravnih olj na lasišču

Karekare je brez petrokemikalij in ostalih škodljivih sestavin.  

Več informacij

8,40 € z DDV

28,00 € z DDV

Na seznam želja

Ustvarili smo ga v želji, da nas spomni na morje, ki je s soljo po svoje oblikovalo, negovalo in očistilo naše lase in lasišče. 

Ustvarjen, da v nas ponovno prebudi otroka! Karekare je eksotična mešanica naravnih soli in izvlečkov esencialnih korenin, ki nam ponuja pravo bogastvo divjih in razkošnih las.

Tonik smo poimenovali po novozelandski zahodni obali in tako predstavlja mešanico, ki bo v vaših laseh ponovno vzbudila želje plapolati v vetru, zadišati po morju, se prepustiti divjim prostim popoldnevom.

Karekare je brez petrokemikalij in ostalih škodljivih sestavin.

Ustvarili smo ga v želji, da nas spomni na morje, ki je s soljo po svoje oblikovalo, negovalo in očistilo naše lase in lasišče. Karekare je tonik za lase v pravem pomenu besede; v nas zbudi otroka, ki z veseljem vzklikne: »Čas je za igro!« Uporaba: sprej poškropite po mokrih ali suhih laseh in lasišču ter pustite, da se naravno posušijo.

  • Tonik ustvari divje in drzne lase – to je naša unikatna kombinacija sestavin, ki bo v vas zbudila željo uživati na punk ali rock koncertu.
  • Neguje vaše lasišče, saj vrbovec preprečuje nastanek prhljaja in pomirja razdraženo lasišče.
  • Ponuja zaščito: zeleni čaj in divja pesa varujejo vaše lase proti škodljivim vplivom stresa. 
  • Zaradi vsebnosti soli in divje pese nadzoruje izločanje naravnih olj, ki si jih nihče ne želi, vendar jih vsi potrebujemo. Olje je vsekakor dobro za lasišče, vendar potrebuje nadzor.

NAVODILA ZA UPORABO: sprej poškropite po mokrih ali suhih laseh in lasišču ter pustite, da se naravno posušijo

SESTAVINE: Aqua (Water), Magnesium Sulphate (Epsom Salt), NZ Sea Salt, Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Betaine, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Polyglyceryl 5 Oleate, Potassium Sorbate, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Caprylic Capric Triglyceride, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Parfum (Natural Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, †d-Limonene, †Linalool, †Citronellol, †Cinnamyl Alcohol. (†Component of Natural Fragrance)

Odgovorna oseba: Triumph&Disaster ltd, PO Box 147220, Ponsonby, Auckland 1144 Nova Zelandija
EU: 24 Grenville St, London EC1N 8SS, Velika Britanija

Poreklo blaga: Nova Zelandija

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: