• Za vse tipe kože
 • Za občutljivo kožo
 • Vegansko
 • Made From Recycled Plastic
 • No To Pfas
 • Ni testirano na živalih

Profesionalni makeup soft kabuki čopič IDUN Minerals

 • Znižano
Zapri
 • Za vse tipe kože
 • Za občutljivo kožo
 • Vegansko
 • Made From Recycled Plastic
 • No To Pfas
 • Ni testirano na živalih
IDUN Minerals je ustvaril profesionalno linijo čopičev za ličenje! Prav posebna tehnologija, ki je v svetu profesionalnih čopičev na voljo, je tokrat tudi v liniji IDUN MInerals. Na voljo so 4 različni čopiči - in v nadaljevanju kmalu tudi nove oblike! Profesionalni kabuki čopič  je posebaj ustvarjen za nanos izdelkov v prahu in kamnu: mineralni pudri v prahu, brezbarvni pudri za fiksiranje. Glava čopiča je izdelana iz gosto stisnjenih ščetin in klasične kabuki oblike, ki zajame ravno pravšnjo količino izdelka in ga natančno nanese na kožo.   Ščetine so izredno mehke, izdelane posebaj za IDUN Minerals v Italiji iz sintetičnega Dermocura®, ki trenutno velja za najnaprednejše vlakno v makeup svetu.
 • izdelan iz najnaprednejših sintetičnih Dermocura® vlaken
 • klasična kabuki oblika za enostaven in natančen nanos
 • primeren za nanos mineralnih pudrov v prahu ali kamnu, matirnih pudrov
 • primeren tudi za najbolj občutljivo kožo
33,90 €

28,82 €

Z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 28,82 €

Količina

Izdelek je na zalogi

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Available payment options

Vaše naročilo lahko plačate na veliko različnih načinov. Od plačila po povzetju, bančnega nakazila, plačila s kreditno kartico do plačila z vašim PayPal računom.

Izredno mehak kabuki čopič zelo enostavno in natančno nanese vse pudraste formule. Zračen in gosto spet čopič omogoča natančno in obenem razpršeno nanašanje vaših najljubših suhih pudrov v prahu in matirnih pudrov. 

Kabuki čopič lahko uporabite za nanos mineralnega pudra v prahu - nanesete ga na obraz s krožnimi nežnimi gibi, s čimer ustvarite rahlo obarvano polt.

Če čopič močneje pritisnete ob kožo, s tem nanesete in vtrete tudi večjo količino pudra ter ustvarite močno prekrivnost pudra.

IDUN Minerals profesionalni makeup čopič je izdelan v Italiji s ščetinami, narejenimi iz sintetičnega Dermocura®, ki je najnaprednejše vlakno v primerjavi z naravnimi dlačicami in prejšnjimi sintetičnimi vlakni. Vlakna so hipoalergena, nežna in primerna za občutljivo kožo, enostavna za čiščenje ter zagotavljajo vrhunsko izkušnjo nanašanja ličil. Ročaj je izdelan iz 100% reciklirane plastike in aluminija.

NAVODILA ZA UPORABO:   Za nanos mineralnega pudra v prahu uporabite kabuki čopič. Potopite čopič v puder, nato ga nežno stresajte, da odstranite morebiten odvečen prah. Z nežnimi gibi nanesite puder na obraz, začnete na sredini obraza in se pomikate proti robovom. Uporabite krožne gibe za mehko zabrisovanje in enakomerno prekrivanje. Po potrebi ponovite postopek za dodatno prekrivanje. Po uporabi očistite čopič, da ohranite njegovo kakovost in higieno.

Dermacura®:

Dermacura® je visokokakovosten, hipoalergen sintetični material, ki predstavlja najnaprednejše vlakno v primerjavi z naravnimi dlačicami in prejšnjimi sintetičnimi vlakni. To umetno vlakno je posebej zasnovano za izjemno mehkobo, učinkovito nanašanje ličil in nežen stik s kožo. Zaradi svoje hipoalergenske narave je primerno tudi za občutljivo kožo. Dermacura® vlakno omogoča enostavno čiščenje, kar pripomore k trajni vzdržljivosti in kakovosti čopiča.

Ročaj je izdelan iz plastike in aluminija. 

Ročaj čopiča je izdelan iz 100% recikliranega materiala, vključno s plastiko in aluminijem. Ta okolju prijazen pristop zmanjšuje obremenitev okolja, saj uporablja reciklirane materiale. Plastični in aluminijasti deli zagotavljajo trpežnost in lahkotnost ročaja, kar omogoča udobno uporabo čopiča med nanosom ličil. S tem izdelkom ne samo izboljšujete svoj videz, ampak tudi prispevate k trajnostnemu ravnanju z okoljem.

Profesionalni makeup soft kabuki čopič IDUN Minerals Idun Minerals

 • Poreklo blaga: Italija
 • Odgovorna oseba: IDUN Minerals AB, Lindhagensgatan 74, 112 43 Stockholm, Švedska.

Sestavine

Naše mnenje o izdelku Profesionalni makeup soft kabuki čopič IDUN Minerals

Ko sem izvedela, da bo IDUN Minerals v svojo ponudbo dodal tudi profesionalne čopiče za makeup, sem samo še čakala dan, da jih dobim v roke! In kako zelo sem jih bila vesela!

Čopiči so izdelani v Italiji, posebaj za IDUN minerals, po njihovih željah in zahtevah! Dermocura velja trenutno za najnaprednejša vlakna, ki seveda temu primerno tudi imajo svojo višjo ceno. 

Vlakna so izredno mehka, na otip delujejo kot super mehak in fin puh. 

Zaradi izjemne mehkobe so primerna tudi za najbolj občutljivo, aknasto kožo, rozaceo, tiste ki v svoji negi kože uporabljajo močne aktive in je zaradi tega koža še posebaj občutljiva.

Klasična kabuki oblika glave je namenjena natančnemu nanosu mineralnih pudrov v prahu ali kamnu. Ker so ščetine izredno nežne, se na njih prime ravno prav izdelka, da ga na obraz nanašate postopoma, ter ustvarjate želeni videz: lahko prekrivnost, ali z več nanosi in močnejšim pritiskom - močno prekrivnost pudra.