ZLOŽLJIVI ČOPIČ KABUKI IDUN MINERALS

ZLOŽLJIV KABUKI ČOPIČ IDUN MINERALS

Zapri
Idun Minerals zložljiv kabuki čopič je sestavljen iz gobaste goste krtačke in kratkega držala. Glava čopiča je zaobljena, kar nam omogoča enakomerno vtiranje pudra v kožo. 

26,00 €

Z DDV
Količina

Izdelek je na zalogi

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Available payment options

Vaše naročilo lahko plačate na veliko različnih načinov. Od plačila po povzetju, bančnega nakazila, plačila s kreditno kartico do plačila z vašim PayPal računom.

Čopič je zložljiv in izredno primeren za potovanja. 

Uporaba: Običajno se ga uporablja za nanašanje drobljenih pudrov, kot so recimo puder v prahu, rdečila, fiksirni puder. Z njim lahko dosegamo izredno lepo prekrivnost in enakomeren nanos.

Trik: Naj omenimo da Kabuki čopič ni primeren zgolj za nanašanje ličil, temveč ga lahko uporabimo tudi za krotenje naelektrenih las. V primeru da ste si ravno opravi lase, tisti najbolj živahni pa vam na vsak način odstopajo od temena, s sprejem za lase navlažite čopič in z njim hitro ukrotite naelektrenost.


Vsi  Idun Minerals čopiči so izdelani iz najboljšega sintetičnega Taclona in ne povzročajo alergičnih reakcij. Med drugim so priročnega dizajna in samostoječi na za to izdelanih stojalih. Čopiči niso bili testirani na živalih.

Odgovorna oseba: IDUN Minerals AB, Lindhagensgatan 74, 112 43 Stockholm, Švedska.

Poreklo blaga: Kitajska

ZLOŽLJIV KABUKI ČOPIČ IDUN MINERALS

Sestavine

Naše mnenje o izdelku ZLOŽLJIV KABUKI ČOPIČ IDUN MINERALS