ČOPIČ KABUKI IDUN MINERALS

ČOPIČ KABUKI IDUN MINERALS

Zapri
Idun Minerals Kabuki čopič je sestavljen iz gobaste goste krtačke in kratkega a močnega držala.   

26,00 €

Z DDV
Količina

Izdelek je na zalogi

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Available payment options

Vaše naročilo lahko plačate na veliko različnih načinov. Od plačila po povzetju, bančnega nakazila, plačila s kreditno kartico do plačila z vašim PayPal računom.

Glava čopiča je zaobljena, kar nam omogoča enakomerno vtiranje pudra v kožo. Kabuki čopič sicer izvira iz japonskega dramskega gledališča, kjer so z njim nanašali bel rižev prah preko celega obraza.

Uporaba: Običajno se ga uporablja za nanašanje drobljenih pudrov, kot so recimo puder v prahu, rdečila, fiksirni puder. Z njim lahko dosegamo izredno lepo prekrivnost in enakomeren nanos.

Trik: Naj omenimo da Kabuki čopič ni primeren zgolj za nanašanje ličil, temveč ga lahko uporabimo tudi za krotenje naelektrenih las. V primeru da ste si ravno opravi lase, tisti najbolj živahni pa vam na vsak način odstopajo od temena, s sprejem za lase navlažite čopič in z njim hitro ukrotite naelektrenost.


Vsi  Idun Minerals čopiči so izdelani iz najboljšega sintetičnega Taclona in ne povzročajo alergičnih reakcij. Med drugim so priročnega dizajna in samostoječi na za to izdelanih stojalih. Čopiči niso bili testirani na živalih.

Odgovorna oseba: IDUN Minerals AB, Lindhagensgatan 74, 112 43 Stockholm, Švedska.

Poreklo blaga: Kitajska

ČOPIČ KABUKI IDUN MINERALS

Sestavine