Raven čopič za nanos tekoče podlage - sintetični - ACCA KAPPA Povečaj

Raven čopič za nanos tekoče podlage - sintetični - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 3 točke zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točke zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,90 €.


51 192 N

PROFESIONALNI MAKE UP ravni čopič za nanos tekoče podlage – sintetični.

Čopič za nanos tekoče podlage je izdelan iz mehkih in svilnatih sintetičnih vlaken. Za doseganje naravnega videza nanesite manjšo količino pudra na hrbtno stran dlani, vanj pomočite čopič in s krožnimi gibi navzven nanašajte na obraz. 

Več informacij

35,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Acca Kappa je priznano italijansko podjetje, ki proizvaja krtače in čopiče že od leta 1869. Znani so po vrhunski kakovosti, natančnosti in ročni izdelavi produktov. 

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Enkrat na teden čopič operite pod tekočo vodo, za temeljito čiščenje uporabite šampon. Čopiča ni potrebno predhodno namakati v vodi. Po pranju čopič nežno obrišite in položite na brisačko, da se posuši. Čopič naj bo odmaknjen od toplotnih teles – radiatorja ali grelca. Čopiče hranite v čistem in suhem prostoru, odmaknjeno od kozmetičnih izdelkov. Redno čiščenje in vzdrževanje čopičev bo podaljšalo njihovo življenjsko dobo, uporabnost, fleksibilnost in mehkobo.  

Vsi čopiči so ročno izdelani v Italiji!

Odgovorna oseba:  H. KRÜLL & Co. S.P.A, Viale Luzzatti, 21, 31100 Treviso, Italija 

Poreklo blaga: Italija

Drugi izdelki v isti kategoriji: