Krtačka za trepalnice in obrvi - ACCA KAPPA Povečaj

Krtačka za trepalnice in obrvi - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 točko zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko zvestobe ki se jo lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.


51 180 N

Krtačka za trepalnice in obrvi  

Pred uporabo in po uporabi maskare na trepalnicah boste s krtačko ločili sprijete trepalnice in jim povrnili naravni videz.   

 Priročno gumijasto držalo preprečuje drsenje v dlani.

Več informacij

13,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Krtačka je pakirana v PVC vrečki na klik zapiranje, ki je super uporabna za shranjevanje večih čopičev skupaj, da se čopiči med transportom (v torbici ali toaletni torbici) ne poškodujejo. 

Acca Kappa je priznano italijansko podjetje, ki proizvaja krtače in čopiče že od leta 1869. Znani so po vrhunski kakovosti, natančnosti in ročni izdelavi produktov. 

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Enkrat na teden čopič operite pod tekočo vodo, za temeljito čiščenje uporabite šampon. Čopiča ni potrebno predhodno namakati v vodi. Po pranju čopič nežno obrišite in položite na brisačko, da se posuši. Čopič naj bo odmaknjen od toplotnih teles – radiatorja ali grelca. Čopiče hranite v čistem in suhem prostoru, odmaknjeno od kozmetičnih izdelkov. Redno čiščenje in vzdrževanje čopičev bo podaljšalo njihovo življenjsko dobo, uporabnost, fleksibilnost in mehkobo.  

Vsi čopiči so ročno izdelani v Italiji!

Odgovorna oseba:  H. KRÜLL & Co. S.P.A, Viale Luzzatti, 21, 31100 Treviso, Italija 

Poreklo blaga: Italija

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: