Okrogel čopič za nanos senčil na veke - pony dlaka (rounded eyeshadow) - ACCA KAPPA Povečaj

Okrogel čopič za nanos senčil na veke - pony dlaka (rounded eyeshadow) - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.


51 187N

PROFESIONALNI MAKE UP okrogli čopič za nanos senčil na veke iz dlake ponija (rounded eyeshadow) 

Okroglo oblikovan čopič, primeren za nanos senčil samo na določen predel veke, je izdelan iz svilnato mehke naravne dlake ponija.  

Več informacij

22,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Čopič je pakiran v PVC vrečki na klik zapiranje, ki je super uporabna za shranjevanje večih čopičev skupaj, da se čopiči med transportom (v torbici ali toaletni torbici) ne poškodujejo. 

Acca Kappa je priznano italijansko podjetje, ki proizvaja krtače in čopiče že od leta 1869. Znani so po vrhunski kakovosti, natančnosti in ročni izdelavi produktov. 

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Enkrat na teden čopič operite pod tekočo vodo, za temeljito čiščenje uporabite šampon. Čopiča ni potrebno predhodno namakati v vodi. Po pranju čopič nežno obrišite in položite na brisačko, da se posuši. Čopič naj bo odmaknjen od toplotnih teles – radiatorja ali grelca. Čopiče hranite v čistem in suhem prostoru, odmaknjeno od kozmetičnih izdelkov. Redno čiščenje in vzdrževanje čopičev bo podaljšalo njihovo življenjsko dobo, uporabnost, fleksibilnost in mehkobo.  

Vsi čopiči so ročno izdelani v Italiji!

Odgovorna oseba:  H. KRÜLL & Co. S.P.A, Viale Luzzatti, 21, 31100 Treviso, Italija 

Poreklo blaga: Italija

Drugi izdelki v isti kategoriji: