Prirezan čopič za senčenje - pony dlaka (diagonal cut) - ACCA KAPPA Povečaj

Prirezan čopič za senčenje - pony dlaka (diagonal cut) - ACCA KAPPA

Z nakupom tega izdelka pridobite 3 točke zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točke zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,90 €.


51 199 N

PROFESIONALNI MAKE UP prirezani čopič za senčenje iz dlake ponija (diagonal cut)

Prirezani okrogli čopič za zabrisavanje in senčenje senčil in obrob, izdelan iz svilnato mehkih dlak ponija. Primeren je za senčenje in zabrisavanje  senčil okoli oči, prekrivanje svetlih ali temnih odtenkov.  

Več informacij

30,50 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Čopič je pakiran v PVC vrečki na klik zapiranje, ki je super uporabna za shranjevanje večih čopičev skupaj, da se čopiči med transportom (v torbici ali toaletni torbici) ne poškodujejo. 

Acca Kappa je priznano italijansko podjetje, ki proizvaja krtače in čopiče že od leta 1869. Znani so po vrhunski kakovosti, natančnosti in ročni izdelavi produktov. 

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Enkrat na teden čopič operite pod tekočo vodo, za temeljito čiščenje uporabite šampon. Čopiča ni potrebno predhodno namakati v vodi. Po pranju čopič nežno obrišite in položite na brisačko, da se posuši. Čopič naj bo odmaknjen od toplotnih teles – radiatorja ali grelca. Čopiče hranite v čistem in suhem prostoru, odmaknjeno od kozmetičnih izdelkov. Redno čiščenje in vzdrževanje čopičev bo podaljšalo njihovo življenjsko dobo, uporabnost, fleksibilnost in mehkobo.  

Vsi čopiči so ročno izdelani v Italiji!

Odgovorna oseba:  H. KRÜLL & Co. S.P.A, Viale Luzzatti, 21, 31100 Treviso, Italija 

Poreklo blaga: Italija

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: