Stippling ČOPIČ IDUN MINERALS Povečaj

Stippling ČOPIČ IDUN MINERALS

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 točko zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko zvestobe ki se jo lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.


8011

Stippling čopič je sestavljen iz dveh delov ščetin na krtački: v sredini ima močnejše ščetine, na vrhu tanjše in mehkejše, ki izdelek temeljito a nežno vmasirajo v kožo. Čopič se uporablja za nanos pudraste podlage, rdečila na lica, bronzerjev in osvetljevalcev. Prav tako se izvrstno izkaže pri nanašanju tekočih in kremastih izdelkov.

    

Več informacij

18,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Uporaba čopiča: V kolikor z njim želimo nanesti tekočo podlago, le to najprej stisnemo na hrbtno stran dlani, nato samo z belimi ščetinami poberemo puder ter ga s točkastimi gibi nanesemo na kožo. Ko imamo na koži nanešenih dovolj točk pudra, s krožnimi gibi podlago natremo v kožo ter s tem zagotovimo brezhiben videz.


V kolikor ga želimo uporabiti za nanos rdečila ali bronzerja, z belimi ščetinami nanesemo bronzer s točkastimi gibi na ličnico ter počasi natremo v kožo.

Vsi  Idun Minerals čopiči so izdelani iz najboljšega sintetičnega Taclona in ne povzročajo alergičnih reakcij. Med drugim so priročnega dizajna in samostoječi na za to izdelanih stojalih. Čopiči niso bili testirani na živalih.

Odgovorna oseba: IDUN Minerals AB, Lindhagensgatan 74, 112 43 Stockholm, Švedska.

Poreklo blaga: Kitajska

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: