-30% ČOPIČ KABUKI IDUN MINERALS Povečaj

ČOPIČ KABUKI IDUN MINERALS

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 točko zvestobe Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko zvestobe ki se jo lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.


8001

Idun Minerals Kabuki čopič je sestavljen iz gobaste goste krtačke in kratkega a močnega držala.  Glava čopiča je zaobljena, kar nam omogoča enakomerno vtiranje pudra v kožo. Kabuki čopič sicer izvira iz japonskega dramskega gledališča, kjer so z njim nanašali bel rižev prah preko celega obraza.

Več informacij

18,20 € z DDV

26,00 € z DDV

Na seznam želja

na zalogi

Uporaba: Običajno se ga uporablja za nanašanje drobljenih pudrov, kot so recimo puder v prahu, rdečila, fiksirni puder. Z njim lahko dosegamo izredno lepo prekrivnost in enakomeren nanos.

Trik: Naj omenimo da Kabuki čopič ni primeren zgolj za nanašanje ličil, temveč ga lahko uporabimo tudi za krotenje naelektrenih las. V primeru da ste si ravno opravi lase, tisti najbolj živahni pa vam na vsak način odstopajo od temena, s sprejem za lase navlažite čopič in z njim hitro ukrotite naelektrenost.


Vsi  Idun Minerals čopiči so izdelani iz najboljšega sintetičnega Taclona in ne povzročajo alergičnih reakcij. Med drugim so priročnega dizajna in samostoječi na za to izdelanih stojalih. Čopiči niso bili testirani na živalih.

Odgovorna oseba: IDUN Minerals AB, Lindhagensgatan 74, 112 43 Stockholm, Švedska.

Poreklo blaga: Kitajska

Drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: