LES SENTEURS GOURMANDES  - BODY MIST Carnet de Voyage 200 ML

BODY MIST Carnet de Voyage 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Zapri
Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj Carnet de Voyage Body Mist.
Se spomnite občutka, ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

15,00 €

Z DDV
Količina

Izdelek je na zalogi

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točki zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točki zvestobe ki se ju lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Available payment options

Vaše naročilo lahko plačate na veliko različnih načinov. Od plačila po povzetju, bančnega nakazila, plačila s kreditno kartico do plačila z vašim PayPal računom.

Z parfumsko vodo Carnet de Voyage Body Mist vam ponujamo sončno, cvetlično uživanje. Ta skrivnostna aroma tahitijske rože je prepletena s sladkostjo vanilje, ki v nas prebuja željo po raziskovanju, počitnikovanju, dopustu in sproščenosti.

Tahitijski cvet, sveti cvet, ki predstavlja Carnet de Voyage dišavo, vas vabi v sanje in njihovo čutnost. Bolj kot uporabljamo njeno sveto ime, bolj nas vabi v svoj zasanjan in čaroben svet oddaljenih in skritih lepot peščenih plaž in sonca.

Body mist je lažja različica parfumske vode, s katero se lahko osvežite in nadišavite – po telesu, laseh in celo po oblačilih. Popolna za ohranjanje svežine, vam body mist prinaša udobje in dobro počutje. Dodan rastlinski glicerin pomaga pri ohranjanju vlage na koži in laseh.

Koncentracija dišave je lažja, v osnovi predstavlja 4% parfuma in 70% naravnega alkohola. Kot posledico nam to prinaša izredno lahko in svežo formulo ki jo lahko uporabimo na koži,  laseh in oblačilih. Poleg tega je steklenička izredno praktična, saj jo lahko imate pri sebi vedno in povsod.

Carnet de Voyage Body Mist vsebuje kar 95 % naravnih sestavin.

Odgovorna oseba: Laboratorie Laurence Dumont, 47901 AGEN, Cedex 09, FRANCIJA.
Država porekla: Francija

BODY MIST Carnet de Voyage 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES

Sestavine

Naše mnenje o izdelku BODY MIST Carnet de Voyage 200 ML LES SENTEURS GOURMANDES