Kozmetika Idun Minerals

Pred nekaj leti sem postala velika ljubiteljica kozmetike. Vedno sem občudovala punce, ki naredijo čudovit make up in stvar res obvladajo. Sama nikoli nisem bila kaj preveč spretna, pa čeprav sem si privoščila tudi kak tečaj, da bi mi stvar šla bolje od rok. Po nekaj poskusih doma in bolj "skoncentrirani" vaji sem pa ugotovila, da je zelo pomembna tudi kvaliteta ličil ki jih uporabljaš in ne samo tehnika. Tako sem tudi jaz počasi prišla do boljših rezultatov.

Čeprav časa za ličenje več ni toliko kot včasih, še vedno rada preizkušam nove stvari.

Tokrat sem se prvič srečala s švedsko kozmetično blagovno znamko IDUN MINERALS. Njihovi izdelki vsebujejo sestavine ki ščitijo in negujejo in so primerni tudi za občutljivo kožo.

kozmetika_moja_si_idun_minerals

Glos za ustnice Violetta Josephine :

Vlažilni glosi so na voljo v kar 12 različnih barvnih odtenkih, zato lahko vsaka najde pravega zase. Jaz za dnevno uporabo ne maram vpadljivih barv, vedno izberem glos, ki je nežen in s sijajem. Preizkusila sem odtenek Violetta in zadovoljna sem z obstojnostjo, teksturo in vonjem. V embalaži sicer izgleda, da bo barva bolj intenzivna in za moj okus pretemna, vendar je po nanosu zelo lepa. Po uporabi glosa Idun Minerals so ustnice mehke, svetleče, navlažene in polne.

Mini glos Josephine je lahko lepo darilo in všeč bo vsaki, ki ga bo prejela; zaradi nevtralne barve je primeren za temnolaske in svetlolaske.

Cena: 18EUR; Mini-12EUR

kozmetika_moja_si_idun_minerals_glos

Maskara Eir Magna:

Tudi maskare (kot vsa ostala kozmetika Idun Minerals) vsebujejo naravne sestavine (ricinusovo olje, čebelji vosek), zato trepalnice negujejo in jih ne poškodujejo ali uničijo. Zaradi lepo oblikovanih krtačk je nanašanje enostavno in učinkovito.

Zelo zadovoljna sem bila, ker so bile moje trepalnice poudarjene, podaljšane in od vsega najbolj pomembno, da se niso zlepile. Končno sem naletela na maskare, ki mi na vekah ne puščajo odtisa.

Cena: 26EUR; Mini-14EUR

kozmetika_moja_si_idun_minerals_maskara

Lak za nohte Opal:

Laka ne uporabljam pogosto, saj ne maram čakanja da se posuši (sploh če ga moram nanašati 2x). Tokrat sem probala bolj nežno barvo, saj sem želela preizkusiti predvsem ali se lak začne hitro luščiti. Že ko sem si nohte lakirala, mi je bil všeč, da je dovolj prekriven in sem ga lahko nanesla samo enkrat (zato je tudi sušenje bilo krajše). Presenečena sem, da ga imam po 2 tednih še vedno, kar pomeni da je res dolgo obstojen in kvaliteten.

Cena: 11EUR

kozmetika_moja_si_idun_minerals

Navdušila in prepričala sta me predvsem maskara in glos za ustnice. Zelo všeč mi je mini verzija obeh, ker sta tako lahko vedno z menoj, tudi če nimam večje torbe; shranim ju lahko kar v majhen žepek.

Avtor bloga: Mojca Kvar

Blog: Mamine Skrivnosti

Fotografija: Isa Gauvin Photography