Razvajanje po francosko - Les Senteurs Gourmandes

Pred kratkim sem se prvič srečala z vrhunsko kozmetiko Les Senteurs Gourmandes. Pričakal me je dišeč paket izdelkov, ki so me prijetno presenetili. 

Odlična francoska kozmetika Les Senteurs Gourmandes ponuja parfume, trda dišeča mila, kolonjske vodice, gele za tuširanje in še marsikaj. Simbol blagovne znamke je vanilija, ki jo zelo lepo kombinirajo z francoskim prestižnim sadjem in cvetovi. Izdelki vsebujejo naravne sestavine, kar daje kozmetiki še dodatno vrednost. 

Mene je navdušila že embalaža in vonj, ko sem odprla paket. Ker kozmetiko velikokrat kupujem z očmi, si upam trditi, da bi me stekleničke parfumov, kreme in razna mila pritegnila tudi v trgovini, kjer je ponudba konkurenčnih izdelkov zelo pestra.

Kaj sem testirala?

TRDO MILO Carnet de Voyage

Vsa dišeča trda mila iz njihove ponudbe so ročno pripravljena. Ker je milo zelo nežno, ga uporabljam za umivanje rok. Lepo se peni in pušča občutek mehkobe. Nekatera trda mila, ki sem jih imela do sedaj so mi kožo izsušila in nujno sem po umivanju potrebovala še kremo. Z tem sem pa zelo zadovoljna, saj mi roke tudi lepo neguje.

Cena: 7 EUR

PARFUM Rose Sublime

Čeprav nisem pretirana ljubiteljica parfumov odkar imam majhnega otroka, me je ta prepričal v uporabo. Je prijeten, nežen vonj cvetlic, ki ni vsiljiv in je za poletje ravno pravšnji. Všeč mi je, da je dolgo obstojen, čeprav ga ne uporabljam v velikih količinah. Njihovi parfumi vsebujejo 85% naravnih sestavin, katere kombinirajo s 100% naravnim alkoholom. 

Cena: 20 EUR (15ml)

LOSJON ZA TELO Le verger (divja figa)

Po tuširanju nujno uporabljam losjone, ki kožo navlažijo in odišavijo; predvsem poleti, ko kožo dodatno negujem zaradi sonca. Losjon je za nego odličen; hitro se vpije, na otip naredi kožo mehko in ji da krasen vonj. Mešanica divje fige, cvetlic in vanilije je omamno dobra kombinacija. To bo vsekakor izdelek, ki bo v prihodnje vedno z mano! 

Cena: 18 EUR

LES_SENTEURS_GOURMANDES_LOSJON_MILO_ROSE_SUBLIME

Vso kozmetiko lahko kupite v spletni trgovini Kozmetika moja. 

Ali že poznate izdelke s katerimi se razvajajo v Franciji?

Kakšne so vaše izkušnje z njimi?

Avtorica bloga: Mojca Kvar

Blog: Mamine Skrivnosti

Foto: Isa Gauvin Photography