Seznam izdelkov proizvajalca IDUN MINERALS

Idun je bila v nordijski mitologiji boginja čuvajka zlatih jabolk večne mladosti. Ta zlata jabolka so bila shranjena v posebnem lesenem zaboju in podarjena bogovom, ki jih je načel zob časa, le ti pa so želeli ohranjati večno mladost. Ne glede na to, koliko jabolk je bilo podarjenih iz zaboja, je v njem ostalo število jabolk vedno nespremenjeno.

idun-cover.jpg

Naravna kozmetika in ljubezen do umetnosti

Na kartonasti embalaži izdelkov Idun minerals je upodobljena boginja Idun, ki jo je skozi svojo umetniško ljubezen ustvaril znan umetnik Patrizia Gucci: "Na mojih umetninah Idun predstavlja švedsko žensko, polno ženstvenosti in karakterja. Narava ji vliva pomembno moč, s katero spoštuje vsa bitja. Svojo energijo dnevno črpa iz narave, zato so na umetninah predstavljeni naravni elementi voda, zemlja in zelenje. Vsaka diva na mojih umetninah skrbno izbira ličila, izgled v ogledalu ter sanje o večni mladosti. Idun minerals predstavlja ritual, kratek ples v naravi z enostavnostjo in večno eleganco."

idun-izdelki.jpg

Idun Minerals je švedska kozmetična blagovna znamka, izdelana na osnovi visoko prečiščenih mineralov, ustanovljena na mednarodni dan žensk leta 2011. Razvojni oddelek Idun Minerals je v nenehnem aktivnem sodelovanju s švedskimi dermatologi ter znanstveniki, skupaj ustvarjajo kombinacije hranljivih sestavih, ki bogatijo njihove izdelke.

Izdelki Idun Minerals vsebujejo zgolj sestavine, ki ščitijo in negujejo ter so primerni tudi za najobčutljivejši tip kože. S ponosom predstavljajo svoje izdelke na Švedskem, kjer so ekskluzivna blagovna znamka v švedskih lekarnah, kjer zahtevajo visoko kontrolo sestavin in kakovosti.

Tako kot marsikdo izmed vas, so tudi pri Idun Minerals veliki ljubitelji živali. Zato vam lahko s ponosom potrdimo, da ko boste kupovali izdelke Idun Minerals ste lahko brez skrbi, saj njihovi izdelki niso testirani na živalih!

Prikazujem 1 - 172 od 172 izdelkov
Prikazujem 1 - 172 od 172 izdelkov