Seznam izdelkov proizvajalca Les Senteurs Gourmandes

Zahvaliti se je potrebno edinstvenemu znanju ustvarjalke dišav Nadine Petit, ki je s svojimi idejami ustanovila Les Senteurs Gourmandes. V sodobnem času le ta predstavlja vaniljo v vsej njeni veličini, oblikah in kombinacijah.

Ponuditi dišavne kreacije Les Senteurs Gourmandes pomeni vstop v svet potovanj, sadja, začimb in neskončnih cvetov. Z njihovimi dišavami vam ponujamo sprehod skozi zgodovino, s pridihom sedanjosti in kapljicami prihodnosti.

V svojo paleto izdelkov so uvrstili parfume, kolonjske vodice, osvežilce kože, dišeča trda mila, gele za tuširanje, neverjetno hranljivo mleko za telo, darilna pakiranja in še in še. Vsekakor verjamemo, da boste med pregledovanjem njihove celovite ponudbe, našli nekaj tudi zase.

Les Senteurs Gourmandes parfumi so posebni ker:
- Naravno vaniljo pridobivajo iz Madagaskarja, Mehike in Indije.
- Uporabljajo samo 100% naravni alkohol
- So vsi parfumi 100% izdelani v Franciji
- Večina uporabljenih sestavin izhaja iz Francije (slive iz Agna, maline iz Lot-et-Garonna, vijolice iz Toulousa, ...)
- Še vedno uporabljajo tradicionalno skrb za sestavine, ter sodobno tehnologijo za kreiranje končnih izdelkov
- Jim lahko v celoti zaupamo!

Brezčasna kolekcija vanilje je bila rojena v Franciji, svetle stekleničke in barviti eliksirji ponujajo enostavnost in unikatnost blagovne znamke, ki je prisotna na 4 kontinentih in v več kot 25-tih državah, zdaj končno tudi v Sloveniji.

100% naravni alkohol
Kakor slikarji mešajo različne barve, zato da dobijo svoj unikatni odtenek, tako ustvarjajo tudi unikatne parfumske dišave, ki jih razredčijo v alkoholu. Alkohol je osnovna tekočina, ki osvetljuje bogastvo dišave, ne da bi ji odvzela kanček njene čarobnosti. To je posrednik, ki omogoča začetek in nadaljevanje. Les Senteurs Gourmandes izbira zgolj 100% naravni alkohol brez dodatkov.

lsg-izdelki.jpg

Prikazujem 1 - 30 od 30 izdelkov
 • 40,00 €

  Čeprav na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija.  Kombinacija vonjev predstavlja eleganco, ki nas popelje v močan objem varnega zavetja, topline in šarma. Intenzivna dišava Black Oud Eau de Parfum je opojna, globoka in očarljiva, zato bo pritegnila moške ljubitelje unikatnosti.

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Black oud Parfumirano trdo milo 100g Collection Oud Darilno potiskano pakiranje  Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 47 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 15,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj Carnet de Voyage Body Mist.Se spomnite občutka, ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

  Dodaj v košarico
 • 15,00 €

  Odkrijte orientalsko harmonijo z lahkotno dišavo Body mist Traditionnelles Vanilles. Vanilja skrita v svoji rjavi obleki in čutni aromi, se fantastično združi s slastno karamelo. Intenziven Body Mist je zasnovan na naravnih esencah vanilje, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes.

 • 35,00 €

  Parfum Cafe Tonka francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol dodana tudi kavna aroma, tonka fižol, poper in žafran količina 100 ml, steklenička parfuma bo zadostovala za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum izredno obstojen parfum

 • 30,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Musc blanc Parfumirano trdo milo 100g Souvenirs d'enpance darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 42 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Musc Blanc Parfumirano tekoče milo za prhanje 100g Souvenirs d'Enfance darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 50 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 18,00 €

  V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički hranljivega losjona za telo Le verger (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami skrivnostne vanilije.    Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 18,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v moškem losjonu za telo Collection Oud. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!   Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 18,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega losjona za telo Souvenirs d'enfance. Losjon predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka. Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Black Oud Parfumirano tekoče milo za prhanje 200 ml Collection Oud darilno potiskano pakiranje  Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 55 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 35,00 €

  Parfum Prune Jasmin francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol dodana tudi sladka sliva, vanilja pačuli in cvetovi jasmina  količina 100 ml, zadošča za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 20,00 €

  Raziščite mešanico cvetlic in sadja v dišavi Prun Jasmin Eau de Parfum.Okus vsem poznane aromatične slive predstavlja tipično sadje jugozahodne Francije. S svojim sladkim vonjem domačih sladic v svojem objemu skriva tudi svežino jasmina in pačulija.

 • 40,00 €

  Raziščite dišavo kraljevih vrtnic v Rose Oud eau de parfum. Prekrasna harmonija, ki jo ponujajo vrtnice v kombinaciji z lepotami pačulija. Prvi občutek, ko se združimo z dišavo Oud nam vzame sapo in ostanemo brez besed. Dišava v kateri se skrivata večna eleganca in nedolžnost.

 • 35,00 €

  Raziščite poletno rožnato dišavo Rose Sublime Eau de Parfum. Kakor divja vrtnica s svojimi veličastnimi cvetovi, dišava Rose Sublime predstavlja lepoto in eleganco. Njena nežnost nas popelje v vrtove polne vrtnic.

 • 20,00 €

  Parfum Rose Sublime  francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol  dodana damaščanska vrtnica, med, lesne note, jantar količina 15 ml, priročna embalaža primerna tudi za v torbico steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 20,00 €

  Raziščite lahko orientalsko suho olje Vanille de la Réunion. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu. Mešanica naravnih esenc vanilje predstavlja sladko in okusno kombinacijo, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes. Je regresivna in čutna, ki ponuja ženstvenost in mehkobo.

 • 20,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj suhega olja Monoi Vanilla .Se spomnite občutka ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Figue Sauvage Parfumirano tekoče milo za prhanje 200 ml Le Verger darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 50 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 30,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: - Parfum 100ml Vanille de la reunion  - Parfumirano trdo milo 100g Traditionnelles vanilles  - darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 42 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 7,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj ročno izdelanega trdega mila Carnet de Voyage.Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v trdem milu! Z odišavljenim milom Carnet de Voyage vam ponujamo sončno, cvetlično uživanje. Ta skrivnostna aroma tahitijske rože je...

 • 7,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega odišavljenega mila Musk Blank.Dišava Musk Blank predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

 • 7,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v tradicionalno moškem vonju trdega mila Oud Collection. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!  

 • 7,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega odišavljenega mila Souvenirs d'Enfance.Dišava Souvenirs d'Enfance predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

 • 7,00 €

  Raziščite lahko orientalsko odišavljeno trdo milo Traditionnelles Vanilles. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu.

 • 7,00 €

  Raziščite lahko orientalsko odišavljeno milo Vanille de la reunion. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu.

 • 35,00 €

  Raziščite orientalski okus s specialno dišavo Chocolate Vanilla Eau de Parfum. Intenzivna aroma v kombinaciji z grenko čokolado čutnost naravne vanilije močne kakavove note podkrepljene s sladkim medom

 • 20,00 €

  Parfum Vanille Chocolat francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje naravni alkohol dodana tudi naravna vanilja, temna čokolada in sladki med količina 15 ml, priročna embalaža za v torbico steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum izredno obstojen parfum

  Dodaj v košarico
 • 35,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj Monoi Vanilla Eau de Parfum. Se spomnite občutka, ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

 • 20,00 €

  Parfumska voda Vanille Monoi  francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol vsebuje naravno vanilijo, tahitijsko rožo Monoi, jasmin  količina 15 ml, priročna embalaža za v torbico steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum sladek, izredno obstojen in močan parfum 

Prikazujem 1 - 30 od 30 izdelkov