Seznam izdelkov proizvajalca Les Senteurs Gourmandes

Zahvaliti se je potrebno edinstvenemu znanju ustvarjalke dišav Nadine Petit, ki je s svojimi idejami ustanovila Les Senteurs Gourmandes. V sodobnem času le ta predstavlja vaniljo v vsej njeni veličini, oblikah in kombinacijah.

Ponuditi dišavne kreacije Les Senteurs Gourmandes pomeni vstop v svet potovanj, sadja, začimb in neskončnih cvetov. Z njihovimi dišavami vam ponujamo sprehod skozi zgodovino, s pridihom sedanjosti in kapljicami prihodnosti.

V svojo paleto izdelkov so uvrstili parfume, kolonjske vodice, osvežilce kože, dišeča trda mila, gele za tuširanje, neverjetno hranljivo mleko za telo, darilna pakiranja in še in še. Vsekakor verjamemo, da boste med pregledovanjem njihove celovite ponudbe, našli nekaj tudi zase.

Les Senteurs Gourmandes parfumi so posebni ker:
- Naravno vaniljo pridobivajo iz Madagaskarja, Mehike in Indije.
- Uporabljajo samo 100% naravni alkohol
- So vsi parfumi 100% izdelani v Franciji
- Večina uporabljenih sestavin izhaja iz Francije (slive iz Agna, maline iz Lot-et-Garonna, vijolice iz Toulousa, ...)
- Še vedno uporabljajo tradicionalno skrb za sestavine, ter sodobno tehnologijo za kreiranje končnih izdelkov
- Jim lahko v celoti zaupamo!

Brezčasna kolekcija vanilje je bila rojena v Franciji, svetle stekleničke in barviti eliksirji ponujajo enostavnost in unikatnost blagovne znamke, ki je prisotna na 4 kontinentih in v več kot 25-tih državah, zdaj končno tudi v Sloveniji.

100% naravni alkohol
Kakor slikarji mešajo različne barve, zato da dobijo svoj unikatni odtenek, tako ustvarjajo tudi unikatne parfumske dišave, ki jih razredčijo v alkoholu. Alkohol je osnovna tekočina, ki osvetljuje bogastvo dišave, ne da bi ji odvzela kanček njene čarobnosti. To je posrednik, ki omogoča začetek in nadaljevanje. Les Senteurs Gourmandes izbira zgolj 100% naravni alkohol brez dodatkov.

lsg-izdelki.jpg

Prikazujem 1 - 32 od 32 izdelkov
Prikazujem 1 - 32 od 32 izdelkov