Seznam izdelkov proizvajalca Les Senteurs Gourmandes

Zahvaliti se je potrebno edinstvenemu znanju ustvarjalke dišav Nadine Petit, ki je s svojimi idejami ustanovila Les Senteurs Gourmandes. V sodobnem času le ta predstavlja vaniljo v vsej njeni veličini, oblikah in kombinacijah.

Ponuditi dišavne kreacije Les Senteurs Gourmandes pomeni vstop v svet potovanj, sadja, začimb in neskončnih cvetov. Z njihovimi dišavami vam ponujamo sprehod skozi zgodovino, s pridihom sedanjosti in kapljicami prihodnosti.

V svojo paleto izdelkov so uvrstili parfume, kolonjske vodice, osvežilce kože, dišeča trda mila, gele za tuširanje, neverjetno hranljivo mleko za telo, darilna pakiranja in še in še. Vsekakor verjamemo, da boste med pregledovanjem njihove celovite ponudbe, našli nekaj tudi zase.

Les Senteurs Gourmandes parfumi so posebni ker:
- Naravno vaniljo pridobivajo iz Madagaskarja, Mehike in Indije.
- Uporabljajo samo 100% naravni alkohol
- So vsi parfumi 100% izdelani v Franciji
- Večina uporabljenih sestavin izhaja iz Francije (slive iz Agna, maline iz Lot-et-Garonna, vijolice iz Toulousa, ...)
- Še vedno uporabljajo tradicionalno skrb za sestavine, ter sodobno tehnologijo za kreiranje končnih izdelkov
- Jim lahko v celoti zaupamo!

Brezčasna kolekcija vanilje je bila rojena v Franciji, svetle stekleničke in barviti eliksirji ponujajo enostavnost in unikatnost blagovne znamke, ki je prisotna na 4 kontinentih in v več kot 25-tih državah, zdaj končno tudi v Sloveniji.

100% naravni alkohol
Kakor slikarji mešajo različne barve, zato da dobijo svoj unikatni odtenek, tako ustvarjajo tudi unikatne parfumske dišave, ki jih razredčijo v alkoholu. Alkohol je osnovna tekočina, ki osvetljuje bogastvo dišave, ne da bi ji odvzela kanček njene čarobnosti. To je posrednik, ki omogoča začetek in nadaljevanje. Les Senteurs Gourmandes izbira zgolj 100% naravni alkohol brez dodatkov.

lsg-izdelki.jpg

Prikazujem 1 - 49 od 49 izdelkov
 • 35,00 €

  Parfum Amande Fleurie francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje naravni alkohol in sladko vaniljo dodani tudi cvetovi pomaranč in sladki mandlji, citrusi in sandalovina  količina 100 ml, zadošča za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 40,00 €

  Čutna in lesna dišava, ki vas prevzame in očara z razkritjem jantarjevih vonjev. Mešanica vonja vaše kože in dišave Amber Oud, bo v družbi zbudila še tako zaspano okolje ter pritegnila zvedave poglede.

 • 20,00 €

  Čutna in lesna dišava, ki vas prevzame in očara z razkritjem jantarjevih vonjev. Mešanica vonja vaše kože in dišave Amber Oud, bo v družbi zbudila še tako zaspano okolje ter pritegnila zvedave poglede.

 • 40,00 €

  Čeprav na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija.  Kombinacija vonjev predstavlja eleganco, ki nas popelje v močan objem varnega zavetja, topline in šarma. Intenzivna dišava Black Oud Eau de Parfum je opojna, globoka in očarljiva, zato bo pritegnila moške ljubitelje unikatnosti.

 • Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v dišavi Black Oud Eau de Parfum. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Black oud Parfumirano trdo milo 100g Collection Oud Darilno potiskano pakiranje  Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 47 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 40,00 €

  Raziščite močno cvetlično mešanico z lesnimi notami, ki v sebi skriva vonj cedre, jasmina, sandalovine ki jo v svoji lepoti in skrivnosti predstavlja dišava Blossom Oud Eau de Parfum. Agarovina prihaja iz redkega drevesa iz Azije (Kambodža, Laos, Malezija, Tajska,..) Da bi se zaščitilo pred gobami, je drevo začelo proizvajati posebno gosto, dišečo in...

 • 15,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj Carnet de Voyage Body Mist.Se spomnite občutka, ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

 • 15,00 €

  V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički dišave Le Verger (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami skrivnostne vanilije. Body Mist je zasnovan na naravnih esencah vanilje, ki je simbol...

 • 15,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v dišavi Oud Collection Body Mist. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!

 • Odkrijte muškatni vonj slastne parfumske vode Body Mist Souvenirs d'Enfance. Dišava predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

 • 15,00 €

  Odkrijte orientalsko harmonijo z lahkotno dišavo Body mist Traditionnelles Vanilles. Vanilja skrita v svoji rjavi obleki in čutni aromi, se fantastično združi s slastno karamelo. Intenziven Body Mist je zasnovan na naravnih esencah vanilje, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes.

 • 35,00 €

  Parfum Cafe Tonka francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol dodana tudi kavna aroma, tonka fižol, poper in žafran količina 100 ml, steklenička parfuma bo zadostovala za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum izredno obstojen parfum

 • 30,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Musc blanc Parfumirano trdo milo 100g Souvenirs d'enpance darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 42 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Musc Blanc Parfumirano tekoče milo za prhanje 100g Souvenirs d'Enfance darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 50 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 35,00 €

  Odkrijte prijeten in domač vonj Eau Vanillée Cologne.Očarljiva in pregrešna kolonjska voda s citrusi in pikantnimi notami, ki so jih skrbno načrtovali v kombinaciji z vaniljo in svežino jasmina, podkrepljeno z lesnimi notami.

 • 35,00 €

  Kitajski dišeči oljkovec predstavlja glavno sestavino nežne marelične kolonjske vode. Sadna nota na lesni osnovi obkroža majhne cvetove s svežino zelenega čaja.

 • 35,00 €

  To je originalna in neponovljiva kolonjska voda. Originalni recept v sebi skriva sončne citruse Sicilije in mediteranska zelišča, ki prinašajo svežino in lahkotnost.

 • 35,00 €

  Polepšajte si dan z osvežilno kolonjsko vodo L’Eau Pour Deux.Predstavljamo vam svež in cvetlični vonj, kateremu so  primešali figovo dišavo in lesne note.

 • 35,00 €

  V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički dišave Figue Sauvage Eau de Parfum (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami skrivnostne vanilije.

 • V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički dišave Figue Sauvage Eau de Parfum (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami skrivnostne vanilije.

 • 40,00 €

  Moški parfum Incense oud francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol vsebuje kadilo oud, divje note žafrana in usnja količina 100 ml, ki je ne porabite tako hitro steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka moški parfum lahkotna in sveža dišava

 • 18,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj odišavljenega in hranljivega losjona za telo Carnet de voyage. V sebi skriva sladek vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj.  Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 18,00 €

  V raziskovanje se vam ponuja kombinacija lesnega in cvetličnega vonja, skritega v steklenički hranljivega losjona za telo Le verger (divja figa). V senci figovca uživajte v dišavi poletja, ki vas popelje v jugozahodno Francijo. Cvetlični vonj je zavit v figove liste prekrit z lesnimi notami skrivnostne vanilije.    Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 18,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v moškem losjonu za telo Collection Oud. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!   Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 18,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastnega losjona za telo Souvenirs d'enfance. Losjon predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka. Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 18,00 €

  Odkrijte orientalsko harmonijo z odišavljenim losjonom za telo Traditionnelles Vanilles. Vanilija z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu.  Odišavljen losjon za telo je zasnovan na naravnih esencah vanilje, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes. Ob nakupu tega izdelka prejmete DARILO!

 • 35,00 €

  Zgodba, ki predstavlja dišavo Musk Blank je mešanica belega muškata ter domačih lilij in vrtnic – vse skupaj povezano v celovito zgodbo, ki jo pripoveduje mehkoba nežnosti. Dišava Musk Blank predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu...

 • 20,00 €

  Odkrijte muškatni vonj slastne dišave Musk Blank Eau de Parfum. Dišava Musk Blank predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

 • 35,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: Parfum 100 ml Black Oud Parfumirano tekoče milo za prhanje 200 ml Collection Oud darilno potiskano pakiranje  Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 55 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 35,00 €

  Parfum Prune Jasmin francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol dodana tudi sladka sliva, vanilja pačuli in cvetovi jasmina  količina 100 ml, zadošča za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 20,00 €

  Raziščite mešanico cvetlic in sadja v dišavi Prun Jasmin Eau de Parfum.Okus vsem poznane aromatične slive predstavlja tipično sadje jugozahodne Francije. S svojim sladkim vonjem domačih sladic v svojem objemu skriva tudi svežino jasmina in pačulija.

 • 40,00 €

  Raziščite dišavo kraljevih vrtnic v Rose Oud eau de parfum. Prekrasna harmonija, ki jo ponujajo vrtnice v kombinaciji z lepotami pačulija. Prvi občutek, ko se združimo z dišavo Oud nam vzame sapo in ostanemo brez besed. Dišava v kateri se skrivata večna eleganca in nedolžnost.

 • 35,00 €

  Raziščite poletno rožnato dišavo Rose Sublime Eau de Parfum. Kakor divja vrtnica s svojimi veličastnimi cvetovi, dišava Rose Sublime predstavlja lepoto in eleganco. Njena nežnost nas popelje v vrtove polne vrtnic.

 • 20,00 €

  Parfum Rose Sublime  francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol  dodana damaščanska vrtnica, med, lesne note, jantar količina 15 ml, priročna embalaža primerna tudi za v torbico steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 20,00 €

  Raziščite lahko orientalsko suho olje Vanille de la Réunion. Vanilja z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnem belem mošusu. Mešanica naravnih esenc vanilje predstavlja sladko in okusno kombinacijo, ki je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes. Je regresivna in čutna, ki ponuja ženstvenost in mehkobo.

 • 20,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj suhega olja Monoi Vanilla .Se spomnite občutka ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

 • 35,00 €

  Raziščite začinjeno orientalsko dišavo Tender Madeleine Eau de Parfum. Madeleine, oseba spominov, ki jo je med drugim opisoval tudi Proust, v sebi skriva ščepec pomaranč in madljev. Dovolite si, da vas zapelje dišava, polna svoje mehkobe. Nežno dišavo Tender Madeleine sestavljajo čustva, v katerih se skriva zgodba ki bi jo želeli deliti tudi z drugimi.

 • 20,00 €

  Parfum Tendre Madeleine francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje naravni alkohol  dodana pomaranča in mandlji količina 15 ml, primeren za v torbico steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 30,00 €

  Les Senteurs Gourmandes darilni set zajema: - Parfum 100ml Vanille de la reunion  - Parfumirano trdo milo 100g Traditionnelles vanilles  - darilno potiskano pakiranje Skupna vrednost posameznih izdelkov v setu znaša 42 €, vam jih ponujamo po neverjetni atraktivni ceni!

 • 7,00 €

  Raziskujte harmonijo sandalovine in kadila v tradicionalno moškem vonju trdega mila Oud Collection. Čeprav vas na začetku morebiti malce zmede, vendar v nadaljevanju zagotovo v celoti prevzame, fantastičen vonj pačulija. Povedano z drugimi besedami, ne morete se mu upreti!  

 • 35,00 €

  Raziščite orientalski okus s specialno dišavo Chocolate Vanilla Eau de Parfum. Intenzivna aroma v kombinaciji z grenko čokolado čutnost naravne vanilije močne kakavove note podkrepljene s sladkim medom

 • 35,00 €

  Parfum Vanille de la reunion  francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje naravni alkohol in Bourbonsko vaniljo z Madagarskarja dodana tudi maslena karamela in razkošni beli mošus količina 100 ml, zadošča za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 20,00 €

  Raziščite lahko orientalsko dišavo Bourbon Vanilla Eau de Parfum. Vanilija z Madagaskarja hrepeni po pridihu slane maslene karamele in razkošnim belim mošusom v ozadju. Mešanica naravnih esenc vanilije, je simbol blagovne znamke Les Senteurs Gourmandes. Je regresivna in čutna, ki ponuja ženstvenost in mehkobo.

 • 35,00 €

  Malinova vanilija vas popelje v dišave neodkritih vrtov, kjer maline divje rastejo in s svojim vonjem in okusom spominjajo na sproščene sončne dni. Dišava, ki predstavlja fantastično poletno kombinacijo vanilije in malin. Mehak vonj sadja, ki izvira iz jugozadhodnega dela Francije, vas popelje v dišeče vrtove na prekrasen poletni dan.

 • 35,00 €

  Raziskujte topel, tropski cvetlični vonj Monoi Vanilla Eau de Parfum. Se spomnite občutka, ki vas preveva ob vračanju domov s prijetnega popotovanja? Tisti sladak vonj tahitijske rože, sonca, peščenih plaž in nekje v ozadju se nedolžno skriva jasminov vonj. Vse to vam je na razpolago v eni steklenički!

 • 20,00 €

  Parfumska voda Vanille Monoi  francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje 100% naravni alkohol vsebuje naravno vanilijo, tahitijsko rožo Monoi, jasmin  količina 15 ml, priročna embalaža za v torbico steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum sladek, izredno obstojen in močan parfum 

 • 35,00 €

  Parfum Vanille Noire francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vsebuje naravni alkohol in masleno vanilijo iz Mehike dodan tudi rožnati poper, čokolada in klinčki izredno močan in obstojen parfum količina 100 ml, zadošča za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka ženski parfum

 • 35,00 €

  unisex orientalski parfum (primeren za ženske in moške) francoska parfumska hiša Les Senteurs Gourmandes  vanilja iz Indije, karamela, ylang-ylang, čokolada in lesne note vsebuje naravni alkohol  količina 100 ml, zadošča za dolgo časa steklena embalaža, lesen zamašek, bombažna nalepka

Prikazujem 1 - 49 od 49 izdelkov