Seznam izdelkov proizvajalca SUPERMOOD

Supermood predstavlja celostno kozmetično blagovno znamko rojeno na Finskem, ki v svoji vrsti predvsem prinaša terapevtske lepotne izdelke. Supermood raziskave, razvoj in proizvodnja prihajajo s Finske, kjer uporabljajo samo visokokakovostne in eko certificirane sestavine. Z vsemi izdelki sporočajo uporabnikom, da v ospredje postavljajo vrednote, etiko in čistost.

Namesto tradicionalne razdelitve kozmetike glede na vrsto kože ali starostne skupine, je njihova kozmetika oblikovana glede na posebna razpoloženja. Naša vsakodnevna razpoloženja si predstavljamo kot: "Želim se počutiti samozavestno" ali "Želim izgledati sveže in spočito". Te lepotne skupine oblikujejo ekosistem, kjer se izdelki med seboj povezujejo in dopolnjujejo ter nam omogočajo tako fizično kot čustveno zadovoljstvo.

supermood-cover.jpg

Ustanoviteljica blagovne znamke Supermood Anne Kukkohovi je finska poslovna ženska, ki je – preden je ustanovila Supermood, predstavljala lepoto na modnih brveh, predstavljala oglaševalsko agencijo, sedela v žiriji Finskega top modela ter bila voditeljica nekaterih finskih TV oddaj. V vsem tem času si je Anne želela oblikovati kozmetično linijo izdelkov, ki bi jih uporabnice prilagodile trenutnim občutkom, prihajajočim izzivom ter njihovim željam. Tako se je rodila blagovna znamka Supermood!

supermood-anna.jpg

Supermood obljublja: "Ponujamo visoko učinkovite, naravne možnosti s katerimi lahko skrbimo za videz kože. Izdelkom ostajajo zvesti uporabniki, ki cenijo premium blagovno znamko, vendar kljub vsemu želijo ohranjati stik z naravo."

Supermood Egoboost linija predstavlja močne in učinkovite izdelke. Glavne sestavine so ročno nabrane naravne finske čaga gobe in dodatek Liftonin ® Xpress. To omogoča izdelkom, da se hitro vpijajo in kožo napnejo. Čaga gobe imenujejo tudi kraljice med gobami, vsebujejo visoko količino antioksidantov, v naravni medicini pa so jo uporabljali vrsto let za ohranjanje mladostnega videza.

Supermood Beauty sleep linija umiri telo in pomlaja vašo kožo. Saj poznate rek: Spite dobro, izgledajte bolje? Nočna linija predstavlja točno to, prenova notranje moči ravno v času aktivnega spanja. Glavno sestavino predstavljajo 100% matične celice morskega janeža, ki pomagajo koži pri procesu obnavljanja.

Supermood Youth Glo linija omogoča vaši koži ponovno zasijati. Izdelki iz linije Youth Glo ponujajo telesu tako potrebno vitalnost, energijo in mladosten sijaj. Tako v tej liniji najdete čistilne kot tudi negovalne izdelke. Glavne sestavine so izvlečki grenivke in jabolk, ki vsebujejo naravne sadne kisline, retinol, biotin, glutation – mati vseh antioksidantov in najpomembnejša molekula našega telesa, katere količina z leti v našem telesu upada.

Trenutno ni dodanih izdelkov tega proizvajalca.